Tarkett
parket

Tarkett parket

Tarkett je višeslojni parket koji se sastoji od dva ili tri sloja uzajamno spojena pod uglom od 90 stepeni.
Sjajni ili mat lak (Tarkett je fabrički izlakiran i spreman za ugradnju odmah nakon kupovine) pokriva prvi gornji sloj parketa koji je napravljen od tvrdog drveta. Središnji sloj čine letvice koje su složene tako da daju stabilnost parketnoj dasci. Treći balansirajući sloj stabilizije dasku i daje joj potrebnu stabilnost.

Ugradnja Tarkett parketa je izuzetno jednostavna zahvaljujući činjenici da su sve daske parketa završno profilisane. Tarkett parket, u zavisnosti od površine Vašeg doma, 1 majstor ugradiće za 1 dan. I sve to bez potrebe za Vašim iseljenjem tokom radova. Tarkett parketi su, izuzev parketa od bukve i jasena, prilagođeni instalaciji preko podnog grejanja pod uslovom da max. temperatura na površini parketa ne prelazi 27 stepeni.

Višeslojni gotov parket Tarkett je najraznovrsnija kolekcija parketa napravljena od drvnih vrsta iz čitavog sveta.
Kolekcija višeslojnog Tarkett parketa Salsa, debljine 14 mm (gornji sloj 3,8 mm) i kolekcija Tarkett Tango su po ceni i kvalitetu lider na tržištu Beograda i Srbije. Gotov Tarkett parket iz kolekcije Salsa Vam isporučujemo u daskama spremnim za ugradnju! Kao posebnu pogodnost ističemo prodaju Tarkett Salsa parketa i Tarkett Tango parketa uz 30 godina Tarkett garanciju.
Rok isporuke Tarket Parketa je do 2 dana. Kao novost ističemo novu kolekciju Sinteros namenjenu prvenstveno za kućnu upotrebu. Osnovna razlika je u debljini gornjeg sloja (2,8 mm) i u jednom sloju laka. Garancija za kolekciju Sinteros je 2 godine.