lepak
RECOLL

Lepak za parket Lepak za parket Lepak za parket
 • Lepak za parket Recoll 25-2k New

  DVOKOMPONENTNI LEPAK ZA DRVENE PODOVE

  Pakovanje: 5kg, 10kg

  CENA (za 5kg): 1,625.00 rsd (sa PDV)
  CENA (za 10kg): 3,200.00 rsd (sa PDV)

  Epoksi-poliuretanski dvokomponentni lepak bez vode, pogodan za lepljenje svih vrsta drvenih podova na cementne podove ili na postojeće neupijajuće podove(mermer, pločice, kamen, drvene površine)

  PRIMENA: Uskladiti proizvod sa sobnom temperaturom pre upotrebe. Sipajte komponentu RECOLL 25-2K NEW(B) u posudu komponente RECOLL 25-2K NEW(A) pažljivo mešajući električnim mikserom dok ne dobijete homogenu i ravnomernu smesu. Tako dobijenu smesu nanosite odgovarajućom špahtlom sa velikim zubima N°5 na podlogu koja mora biti kompaktna, suva i bez delova koji razdvajaju smesu, delovi zidnih boja, prašina, voskovi i slično. Proizvod se ne razređuje. Pre lepljenja uvek proverite vlažnost podloge koja mora biti <2% (<0,5% anhidrid). Temperatura prostora od 15 do 25°C, relativna vlažnost do 75%. Uvek koristite adekvatna sredstva zaštite. Proučite tehničke i sigurnosne specifikacije proizvoda.

 • Lepak za parket Recoll 0160 ECO

  DVOKOMPONENTNI LEPAK ZA DRVENE PODOVE

  Pakovanje: 5kg, 10kg

  CENA (za 5kg): 1,550.00 rsd (sa PDV)
  CENA (za 10kg): 2,900.00 rsd (sa PDV)

  Epoksi-poliuretanski dvokomponentni lepak bez vode, pogodan za lepljenje svih vrsta drvenih podova na cementne podove ili na postojeće neupijajuće podove(mermer, pločice, kamen, drvene površine)

  PRIMENA: Uskladiti proizvod sa sobnom temperaturom pre upotrebe. Sipajte komponentu PARQUET 0160 ECO(B) u posudu komponente PARQUET 0160 ECO(A) pažljivo mešajući električnim mikserom dok ne dobijete homogenu i ravnomernu smesu. Tako dobijenu smesu nanosite odgovarajućom špahtlom sa velikim zubima N°5 na podlogu koja mora biti kompaktna, suva i bez delova koji razdvajaju smesu, delovi zidnih boja, prašina, voskovi i slično. Proizvod se ne razređuje. Pre lepljenja uvek proverite vlažnost podloge koja mora biti <2% (<0,5% anhidrid). Temperatura prostora od 15 do 25°C, relativna vlažnost do 75%. Uvek koristite adekvatna sredstva zaštite. Proučite tehničke i sigurnosne specifikacije proizvoda.

 • Recoll lepak T4 alkoholni

  Recoll lepak za parket

  Pakovanje: 10kg

  CENA (za 10kg): 4,000.00 rsd (sa PDV)

  Lepak na alkoholnoj bazi pogodan za lepljenje svih vrsta klasičnog parketa i višeslojnih podova na podloge koje na sebi sadrže ostatke, bitumena, lepka za etisone i drugo. Dovesti lepak na sobnu temperaturu pre upotrebe. Proizvod je već spreman za upotrebu, otvorite metalnu kantu i nanesite ga odgovarajućom špahtlom sa zubima n°6 na podlogu koja mora biti kompaktna, suva, bez delova koji razdvajaju kao ostaci zidne boje, prašina, vosak i slično. Proizvod se ne razređuje.

  Pre lepljenja proverite vlažnost podloge koja mora biti <2% (<0,5% oksida). Temperatura prostorije od 15 do 25°C, relativna vlažnost ne veća od 75%. Koristite uvek adekvatne sisteme lične zaštite. Pogledajte uvek tehničke i sigurnosne specifikacije proizvoda.

 • Silanski lepak SM

  Recoll lepak za parket

  Pakovanje: 15kg

  CENA (za 15kg): 6,750.00 rsd (sa PDV)

  Jednokomponentni silanski, gumenizirani, trajno elastični lepak bez rastvarača,pogodan za lepljenje svih vrsta i dimenzija klasičnog parketa, višeslojnih podova i broskog poda. Pogodan za podno grejanhe i neupijajuće podloge (mermer, pločice, kamen, drvo i dr.)

  PRIMENA: Dovesti lepak na sobnu temperaturu pre upotrebe. Proizvod je već spreman za upotrebu, otvorite kesicu i nanesite ga odgovarajućom špahtlom sa zubima n°6 na podlogu koja mora biti kompaktna, suva, bez delova koji razdvajaju kao ostaci zidne boje, prašina, vosak i slično. Proizvod se ne razređuje. Pre lepljenja proverite vlažnost podloge koja mora biti <2% (<0,5% oksida). Temperatura prostorije od 15 do 25°C, relativna vlažnost ne veća od 75%. Koristite uvek adekvatne sisteme lične zaštite. Pogledajte uvek tehničke i sigurnosne specifikacije proizvoda.

 • Recoll lepak Primer PU

  Recoll lepak za parket

  Pakovanje: 10kg

  CENA (za 10kg): 12,000.00 rsd (sa PDV)

  Detaljnije »